Siirry sisältöön
Data group muoto
Mies istuu tietokoneen ääressä.

Ergonomia

Löydät valikoimistamme työkalut tietotyön fyysisen ergonomian tueksi. Saat meiltä myös asiantuntevat neuvot, joilla ratkaiset tietotyön ergonomiaan liittyvät haasteet.

Ergonomiaa tukevat työkalumme

Tietotyötä tekevä tarvitsee työympäristön, joka tukee kehon luonnollista asentoa ja vähentää rasitusta pitkäaikaisessa istumisessa tai toistuvissa liikkeissä. Tämä sisältää säädettävät työpöydät ja tuolit, jotka mahdollistavat optimaalisen istuma- tai seisoma-asennon, näyttöpäätteiden korkeuden ja etäisyyden säädön silmiin nähden sekä ergonomiset näppäimistöt ja hiiret, jotka vähentävät ranteen ja käsien kuormitusta.

Hyvin suunniteltu ergonominen työympäristö voi vähentää työperäisiä vaivoja, kuten niska-hartiaseudun jännitystä, selkäkipuja ja silmien rasitusta, edistäen samalla tehokkuutta ja työhyvinvointia. Löydät valikoimistamme:

ergonomiset hiiret

rannetuet

sähköpöydät

työtuolit

seisontamatot

data-group-kuopio-nelio-7

Ergonomia on tärkeä osa työhyvinvointia

Hyvä ergonomia parantaa työntekijöiden fyysistä terveyttä ja hyvinvointia.

Ergonomisesti suunniteltu työympäristö voi parantaa työntekijöiden suorituskykyä, tehokkuutta ja työn laatua.

Parempi ergonomia voi vähentää työntekijöiden sairauspoissaoloja, kun fyysiset vaivat ja vammat vähenevät. 

Ergonomiaa parantavat valinnat voivat tuoda pitkällä aikavälillä säästöjä vähentyneinä sairauspoissaolokuluina, parantuneena työtehokkuutena ja parempana työntekijöiden sitoutumisena.Mies istuu työhuoneessa tietokoneen ääressä.

Varaa maksuton IT-kartoitus yrityksellesi

Modernit IT-palvelut tukevat yrityksesi menestystä. Juuri yrityksesi tarpeiden mukaan valittuina ne takaavat työntekijöillesi tehokkaan ja turvallisen työympäristön, ja lisäävät yrityksesi menestymismahdollisuuksia.

Varaa maksuton IT-kartoitus. Yhdessä löydämme juuri yrityksellesi sopivan kokonaisuuden, joka tukee liiketoimintaanne.