Siirry sisältöön
Data group muoto
Työntekijät tauolla kahvihuoneessa.

Data Group Kuopio

Tietoturvariskien maailma on haastava, mutta me olemme täällä auttamassa. Data Group Kuopio tunnistaa tarkasti tietoturvatarpeesi ja tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, joiden avulla minimoit riskit ja varmistat liiketoimintasi jatkuvuuden.

data-group-kuopio-nelio-31

Yritystarina

Data Group Kuopio on vuonna 1992 perustettu IT-palveluita ja -ratkaisuja tuottava yritys. Varmistamme palveluiden tuottamiseen tarvittavan ammattiosaamisemme jatkuvalla kouluttautumisella. Lisäksi olemme osa maan suurinta IT-erikoisliikkeiden muodostamaa Data Group -ketjua.

Tällä hetkellä Data Group Kuopion ylläpidossa on noin 5000 työasemaa, +500 palvelinta ja useita oheis- sekä verkkolaitteita. Osaamisemme ulottuu pienyrityksistä suuriin kokonaisratkaisuihin kotikäyttäjiä unohtamatta!

Meidän jatkuva tavoitteemme on tuottaa alueen parasta IT-palvelua ja varmistaa, että asiakasyrityksillämme on parhaat edellytyksen varmistaa liiketoimintansa jatkuminen. Asiakkaillemme tarjoamme mielenrauhaa. He voivat keskittyä siihen, mikä on heille tärkeintä – yrityksensä menestykseen. 

Arvomme

1.

Kumppanuus

Olemme taitava tekninen kumppani, jonka tietotaito kantaa läpi asiakkaamme liiketoiminnan. Ohjaamme ja koulutamme asiakasta kohti menestystä.

2.

Rohkeus

Kerromme asiakkaalle, mitä hän oikeasti tarvitsee. Kun asiakkaalla ei ole aikaa, tietoa tai taitoa selvittää vaihtoehtoja, otamme ohjat käteemme.

3.

Läsnäolo

Olemme aina lähellä. Paikallisena toimijana reagoimme nopeasti kaikissa tilanteissa. Olemalla läsnä teemme asiakaskokemuksesta timanttisen.

data-group-kuopio-nelio-14

Vastuullisuus

Me Data Group Kuopiolla olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, eettisesti ja kestävää kehitystä tukien.

Olemme mukana rakentamassa reilua työelämää ja turvaamassa suomalaisen yhteiskunnan toimintaa. Edistämme sellaisen monimuotoisen, ammattitaitoisen ja hyvinvoivan työyhteisön kehitystä, jossa kaikki voivat menestyä. Suosimme järkevää toimintaa ja valintoja, jotka tukevat kestävää kehitystä ja luonnon hyvinvointia.

Yhteistyössä

Tietoturvakartoitus luo varmuutta

Varaa tietoturvakartoitus, jossa selvitämme yhdessä yrityksesi kanssa, kuinka voitte parantaa tietoturvaanne. Tietoturvakartoituksessa käymme kattavasti läpi kaikki tietoturvan osa-alueet

Kartoituksen perusteella luomme yrityksellesi yksilöllisen tietoturvasuunnitelman, joka antaa konkreettiset ohjeet tietoturvan parantamiseen.

Data group muoto

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella palveluistamme, täytä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).